Ontdek deze zomer Stavelot en zijn omgeving

in

Wilt u profiteren van de zonnige dagen om een verblijf in ons hotel te plannen? Wilt u het charmante stadje Stavelot ontdekken en genieten van de schatten van onze prachtige streek tijdens de naderende zomer? Laat u verleiden door de groene en vredige landschappen van de Ardennen en het rijke erfgoed en de cultuur van onze mooie streek.

Wat is er mooier dan Stavelot en omgeving te ontdekken tijdens dit prachtige voorjaar? Maak prachtige wandelingen door de natuur in de zachtheid van de lente, fiets over de fietsroutes of maak een lange tocht over de uitgestippelde trailpaden, bezoek de omliggende stadjes, ontdek de lokale producten of breng een bezoek aan de abdij van Stavelot en haar tentoonstellingen, de watervallen van Coo of het kasteel van Reinhardstein. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele evenementen en activiteiten waardoor er in het charmante stadje Stavelot het hele jaar iets te beleven valt!

Of u nu met z’n tweeën, met vrienden of met het gezin in onze streek verblijft, Stavelot en omgeving zitten boordevol leuke plaatsen en activiteiten om te ontdekken deze zomer.

discovery box stavelot

Een tocht door de Ardennen

Ons hotel is het startpunt voor vele fiets- of wandeltochten. In de omgeving kunt u genieten van lange wandelingen over aangeduide en afgebakende paden om tal van verschillende landschappen te ontdekken. Van het platteland tot de Hoge Venen, door velden, bossen, rivieren en watervallen, onze streek biedt u de mogelijkheid om in alle seizoenen een uitzonderlijke natuur te aanschouwen.

Voor cultuurliefhebbers

Ontdek het historische en architecturale erfgoed van Stavelot in een van de legendarische gebouwen van onze stad: de abdij van Stavelot. Met rondleidingen, archeologische opgravingen en musea is deze iconische abdij uit de 7e eeuw een echte must voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.

Wat is er deze zomer te doen in Stavelot?

Stavelot is een bruisende stad! Van concerten tot carnaval en andere festiviteiten, er is altijd wel een goede reden om de regio te bezoeken.

Hieronder vindt u enkele evenementen die deze zomer in Stavelot op de agenda staan:

En dan hebben we het nog niet gehad over de vele culturele, sportieve en recreatieve activiteiten in de omliggende omgeving > Meer weten

Alles even vergeten in onze privéwellness

Hebt u een zware winter achter de rug en wilt u profiteren van de komst van de zon om te ontspannen en tot rust te komen? Zet uw “cocooning”-modus aan en kom genieten van een moment van rust en sereniteit, alleen of met z’n tweeën, in de privéwellness van ons hotel.

Onze spa staat volledig in het teken van uw ontspanning, met een sauna, een hamam, een bubbelbad en een ontspannend waterbed.

nuitée et wellness privatif

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze receptie: