Eten

Fijnproeversmanden en partnerrestaurants

Le Petit Roannay heeft geen eigen restaurant, maar we bieden wel verschillende mogelijkheden om een hapje te eten, hetzij ter plaatse met onze fijnproeversmanden, hetzij op een paar kilometer van het hotel in een van de twee restaurants van “grote broer” Le Roannay!

Zin in een kopje koffie of een Belgisch biertje? Le Petit Roannay heeft een loungebar die zeven dagen per week geopend is!

Onze Fijnproeversmanden

Hartige en zoete lekkernijen op uw kamer

Wilt u een hapje eten zonder het hotel te verlaten en heerlijke producten ontdekken in de privacy van uw kamer?

Kies dan voor onze "fijnproeversmand"!
Deze mand zit boordevol lokale producten zoals kaas, vleeswaren en forelmousse, aangevuld met Belgische chips, toast en brood, appelsap en lokale bieren. En als dessert mogen de 'Baisers de Malmedy' ('Kus van Malmedy') uiteraard niet ontbreken.

Deze mand is verkrijgbaar voor € 55 voor 2 personen, na reservering bij onze receptie.

*De inhoud kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse producten.

Onze partnerrestaurants

Le Roannay, ons partnerrestaurant, bevindt zich in Francorchamps, op enkele kilometers van Le Petit Roannay. De twee restaurants (brasserie & gastronomie) verwelkomen u voor een gezellige en gastronomische avond.

Aarzel niet om uw tafel te reserveren bij onze receptie!

Liever een brasserie ?

Ga dan zeker eens een hapje eten in de ‘Lounge’, de brasserie van Roannay, perfect om de kleine of grote honger te stillen!

We hebben een uitgebreide keuze aan streekbieren en cocktails om uw maaltijd net dat tikkeltje meer te geven.

De "Bar Lounge" is geopend van 11.00 tot 23.00 uur, van maandag tot zondag. U kunt er genieten van een gezellig moment als koppel, met vrienden of met het hele gezin.

U kunt ook genieten van de brasseriekant van het restaurant, waar de keuken open is :
• Maandag t/m vrijdag : lunch & diner
• Zaterdag en zondag : vanaf 18.30 uur

Houdt u van verfijnde gastronomie ?

Kom proeven van de elegante en verfijnde gerechten van chef-kok Mathieu Vande Velde die vanuit de open keuken van het restaurant in Le Roannay alles in goede banen leidt. Onder het goedkeurend oog van chef-kok David MARTIN, bekroond met twee Michelin-sterren, verwent hij uw smaakpapillen met overheerlijke en kwaliteitsvolle producten.

Het gastronomisch sterrenrestaurant van Le Roanny ontvangt u in gezellige en luxe sfeer. De keuken van onze twee uitzonderlijke chef-koks neemt u mee op een gastronomische en emotionele ontdekkingstocht die uw smaakpapillen in vervoering brengt.

Exclusieve aanbieding voor de klanten van Le Petit Roannay :

Twee gratis glaasjes bubbels bij uw maaltijd !

Reserveer uw tafel door contact op te nemen met de receptie van Le Petit Roannay op
+32 80 60 50 70 of via info@petit-roannay.be